Första blogginlägget

Hej allihop!

Detta blir ett första inlägg hos oss och jag tänkte skriva lite om hur vi jobbar på Nytt Bolag för att du som är intresserad av ett aktiebolag ska få den bästa möjliga servicen.

Första kontakt: Vid första kontakt med oss så vill vi alltid ta reda på vad det är som du vill veta mer om. Ska du kanske gå ifrån enskild firma till aktiebolag? Eller har du en affärsplan och behöver ett bolag så snart som möjligt? Kanske du bara vill ha hjälp med att öka eller minska aktiekapitalet? Det finns många olika tjänster vi hjälper till med och du kan även läsa mer och se priser om det här: Aktuella tjänster

Förslag på lösning: Efter att vi har identifierat lite olika alternativ så vill vi ju såklart presentera olika lösningar som passar just dig. Det kan hända att man vill kombinera ett lagerbolag med F-skatt (den ansökan ingår i vårt pris), eller att man bara vill ha en tilläggstjänst så som bokföring i början för att kunna fokusera på sin verksamhet.

Vald lösning och avslut: Den sista delen är såklart när vi tillhandahåller den skräddarsydda lösningen till er. Gäller det ett aktiebolag så ska 2 köpeavtal och skatt + avgiftsanmälan undertecknas och postas till oss. Vi förbereder ju givetvis allt detta elektroniskt och det enda som behövs av er är att signera dokumenten.

Ja, detta var en lite kort sammanfattat på hur vi går tillväga ifrån idé till avslut och hur vi följer er hela vägen. Ifall ni har några frågor så kan ni gå till Kontakta oss eller mejla direkt på vår mejladress: info@nyttbolagnu.se så återkommer vi inom 24h.

På återseende!
//Teamet bakom Nytt Bolag.

Vi finns även på Facebook