Avveckla bolag

Att avveckla bolag kan vara slutet på en lång och mödosam process, vi hjälper dig tillrätta med problematiken.

Vi förkortar det som annars är en lång process och ser till att avveckla bolag i en så kallad snabbavveckling.

En snabbavveckling är precis som det låter: det går snabbt och enkelt att avveckla bolag. Vi erbjuder en förenklad avvecklingsprocess med väldigt få handlingar att avveckla bolag, vilket gör administrationen smidig för dig. Vi köper bolaget och lägger ner det. Istället för att behöva vänta de 6-8 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen direkt. Redan två timmar efter att vi fått din förfrågan ger vi en offert på bolaget. Och du får pengarna för ditt bolag inom 2 veckor.

I samma stund som vi tagit över avvecklingen kan du lämna det bakom dig. Vi sköter sedan bolagets åtaganden såsom att lämna årsredovisning, deklarationer och kontrolluppgifter.

Avveckla bolag och kostnad?

För bolag med eget Kapital upp till 300 000kr så blir priset ca 10 000kr. För bolag med högre kapital lämnar vi istället en offert.

Att tänka på vid likvidation av bolag

För att vi ska kunna snabbavveckla ditt eller din kunds bolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat såsom inventarier eller kundfordringar får finnas när vi arbetar enligt vår process att avveckla bolag.

Frågor?

Ring 0709 529466 eller maila direkt info@nyttbolagnu.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.